pSYCHOLOOG - EDUCATOR - SPREKER MET JARENLANGE ERVARING

mijn verhaal

My strenght did not come from lifting weights.
My strenght came from lifting myself up when I was knocked down!

Wie is Philippe?

Als Psycholoog gepassioneerd door mensen en hun gedrag

Psycholoog
Motivational Speaker
Educator

Op 21 oktober 1987 brak ik na een ongeluk mijn nek en belandde op 18 jarige leeftijd voor de rest van mijn leven in een rolstoel. Wat eerst een hel op aarde bleek werd uiteindelijk mijn grootste troef. Langzaam maar zeker leerde ik uit eigen ervaring hoe het was om uit de grootste ellende te kruipen en betekenis te geven aan mijn leven. De zoektocht die ik heb afgelegd, waar ik mijn opleiding als master in de psychologie combineer met invloeden uit oosterse wijsheden geef ik nu in mijn krachtig programma waar ik je de juiste inzichten leer om een gelukkig leven te leiden in welke omstandigheden je vandaag ook verkeert.

My strenght did not come from lifting weights.
My strenght came from lifting myself up when I was nocked down!

Je weet dat er meer in je zit, maar je krijgt het er nog niet helemaal uit. Werk aan je mindset en start met je stappenplan voor je eigen geluk!

Wie is Philippe?

Als Psycholoog gepassioneerd door mensen en hun gedrag

Psycholoog
Motivational Speaker
Educator

Op 21 oktober 1987 brak ik na een ongeluk mijn nek en belandde op 18 jarige leeftijd voor de rest van mijn leven in een rolstoel. Wat eerst een hel op aarde bleek werd uiteindelijk mijn grootste troef. Langzaam maar zeker leerde ik uit eigen ervaring hoe het was om uit de grootste ellende te kruipen en betekenis te geven aan mijn leven. De zoektocht die ik heb afgelegd, waar ik mijn opleiding als master in de psychologie combineer met invloeden uit oosterse wijsheden geef ik nu in mijn krachtig programma waar ik je de juiste inzichten leer om een gelukkig leven te leiden in welke omstandigheden je vandaag ook verkeert.

My strenght did not come from lifting weights.
My strenght came from lifting myself up when I was nocked down!

Je weet dat er meer in je zit, maar je krijgt het er nog niet helemaal uit. Werk aan je mindset en start met je stappenplan voor je eigen geluk!

LIFE-CHANGING EXPERIENCES

Mijn persoonlijke missie:

Mijn levensmissie is om een positieve impact te hebben op de wereld om me heen en bij te dragen aan het welzijn en de groei van anderen. Ik streef ernaar om mijn unieke talenten en vaardigheden te gebruiken om anderen te inspireren, te motiveren en te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel.

Ik wil een bron van positieve energie zijn en mensen aanmoedigen om hun dromen na te jagen en obstakels te overwinnen. Door middel van mijn werk, passies en relaties wil ik een omgeving creëren waarin mensen zich geaccepteerd, geïnspireerd en empowered voelen.

Ik geloof in het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel op intellectueel, emotioneel als spiritueel niveau. Ik zal blijven streven naar zelfverbetering en het vergaren van kennis, zodat ik anderen kan blijven ondersteunen en begeleiden op hun eigen reis van groei en transformatie.

Tot slot wil ik een liefdevolle en zorgzame partner, ouder, vriend en familielid zijn. Ik wil een omgeving creëren waarin liefde, begrip en mededogen centraal staan, en waarin ik anderen kan ondersteunen in hun persoonlijk en emotioneel welzijn.

Door mijn levensmissie na te streven, hoop ik een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld en een betekenisvolle erfenis achter te laten voor toekomstige generaties.

“Be the change you like to see in the world.”