Philippe Jaspers

Ondernemer - Spreker - Psycholoog

Leer de belangrijkste inzichten uit theorie en praktijk

Philippe Jaspers

Ondernemer - Spreker - Psycholoog

Je wordt wat je gelooft, niet wat je denkt of wil!

Wie is Philippe?

Als Psycholoog gepassioneerd door mensen en hun gedrag | Psycholoog
Motivational Speaker
Consultant

Op 21 oktober 1987 brak ik na een ongeluk mijn nek en belandde op 18 jarige leeftijd voor de rest van mijn leven in een rolstoel. Wat eerst een hel op aarde bleek werd uiteindelijk mijn grootste troef. Langzaam maar zeker leerde ik uit eigen ervaring hoe het was om uit de grootste ellende te kruipen en betekenis te geven aan mijn leven. De zoektocht die ik heb afgelegd, waar ik mijn opleiding als master in de psychologie combineer met invloeden uit oosterse wijsheden geef ik nu in mijn krachtig programma waar ik je de juiste inzichten leer om een gelukkig leven te leiden in welke omstandigheden je vandaag ook verkeert.

Je weet dat er meer in je zit, maar je krijgt het er nog niet helemaal uit. Werk aan je mindset en start met je stappenplan voor je eigen geluk!

Wie is Philippe?

Als Psycholoog gepassioneerd door mensen en hun gedrag Psycholoog
Motivational Speaker
Consultant

Op 21 oktober 1987 brak ik na een ongeluk mijn nek en belandde op 18 jarige leeftijd voor de rest van mijn leven in een rolstoel. Wat eerst een hel op aarde bleek werd uiteindelijk mijn grootste troef. Langzaam maar zeker leerde ik uit eigen ervaring hoe het was om uit de grootste ellende te kruipen en betekenis te geven aan mijn leven. De zoektocht die ik heb afgelegd, waar ik mijn opleiding als master in de psychologie combineer met invloeden uit oosterse wijsheden geef ik nu in mijn krachtig programma waar ik je de juiste inzichten leer om een gelukkig leven te leiden in welke omstandig-heden je vandaag ook verkeert.

Je weet dat er meer in je zit, maar je krijgt het er nog niet helemaal uit. Werk aan je mindset en start met je stappenplan voor je eigen geluk!