activiteit die je energie geeft!

Volle Maan
Veerkracht wandeling

Acitiviteit die je energie geeft!

Volle Maan
Veerkracht wandeling

LIFE-CHANGING EXPERIENCES

ervaar de magie
van de maan!

Laat de magie van de nacht je omarmen terwijl we samen de kracht van veerkracht ontdekken tijdens onze speciale wandeling bij volle maan. In de rustige schaduwen van de nacht zullen we de energie van de maan gebruiken om ons te verbinden met onze innerlijke kracht en veerkracht.

We weten al van in de oudheid dat de volle maan energie en potentieel verhoogt. We nemen de mogelijkheid om te groeien in onze persoonlijke ontwikkeling en los te laten wat ons niet langer dient. De natuur helpt ons met een uitstekend moment om te reflecteren, intenties te zetten en onze veerkracht te versterken.

Tijdens deze wandeling worden we geleid door ervaren gidsen die ons begeleiden door een schilderachtige route, omringd door de rust en schoonheid van de natuur. We zullen worden aangemoedigd om bewust te worden van onze ademhaling, onze gedachten en onze emoties terwijl we ons openstellen voor de helende energie van de maan.

De wandeling omvat meditatieve oefeningen, mindfulness-praktijken en momenten van reflectie. We leren hoe we tijdens onze dagelijks uitdagingen stress en spanning kunnen loslaten, veerkrachtige mindset-tools kunnen ontwikkelen en onze innerlijke balans kunnen vinden.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, emotionele balans of gewoon een moment van rust en bezinning samen met anderen, deze Veerkrachtwandeling bij Volle Maan biedt een unieke gelegenheid om jezelf te verbinden met de krachtige energie van de maan en jouw eigen veerkracht te ontdekken.

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of ervaring. Het enige wat je nodig hebt, is een open geest, comfortabele kleding, wandelschoenen en een verlangen om jezelf te laten groeien.

Neem de tijd om jezelf te versterken, je veerkracht te vergroten en te genieten van de helende kracht van de natuur tijdens onze Veerkrachtwandeling bij Volle Maan. Schrijf je vandaag nog in en laat je meevoeren op een inspirerende reis van persoonlijke groei en transformatie. We kijken ernaar uit om samen met jou de magie van de volle maan te ervaren!

dit ga je ervaren in dit Programma

Philippe-Jaspers-Veerkracht-Wandeling-min

Bekijk de video hier

Bekijk de introductievideo hier over de Volle Maan Veerkrachtwandeling.

Ervaar 7 innerlijke voordelen!

1. Verbeter je stemming

2. Verhoog je energieniveau

3. Verhoog je mentale veerkracht

4. Verhoog je fysieke fitheid

5. Verfris je geest

6. Voel je ontspannen

7. Verhoog je zelfbewustzijn

Leer 7 nieuwe
vaardigheden!

1. Verbeter je stemming​

2. Verhoog je energieniveau

3. Verhoog je mentale veerkracht

4. Verhoog je fysieke fitheid

5. Verfris je geest

6. Voel je ontspannen

7. Verhoog je zelfbewustzijn

Start je nieuwe ervaring nu!

Start je nieuwe ervaring nu!

Een pachtige "volle" avond,
mét Meditaties!

Een prachtige
"volle" avond,
mét Meditaties

Sept

1

2023

Volle Maan Veerkrachtwandeling

De Teut Zonhoven - Genk

21:30
01:00

Ervaring: van 21u30 tot 01 uur

Locatie: De Teut in Zonhoven/Genk

Uitrusting: comfortabele kleding, wandelschoenen en zaklamp

Prijs: slechts €8 voor de volledige avond!

Schrijf je in
en reserveer je plaats

Schrijf je in
en reserveer je plaats

Schrijf je in
en reserveer je plaats