Investeer in de liefde en werk aan je geluk!

Relatie Therapie

INVESTEER IN DE LIEFDE EN WERK AAN JE GELUK!​

Relatie
Therapie

LIFE-CHANGING EXPERIENCES

Relatietherapie: Hulp bij relatieproblemen

Relatietherapie kan helpen bij een breed scala aan relatieproblemen, zoals communicatieproblemen, conflicten, en ontrouw. Lees hier meer over hoe relatietherapie kan werken en hoe je relatietherapeut werkt.

Relatietherapie is een vorm van therapie die jouw als koppels helpt om je relatie te verbeteren. Het kan helpen bij een breed scala aan relatieproblemen, zoals communicatieproblemen, conflicten, en ontrouw.

In deze webpagina wordt uitgelegd wat relatietherapie is, hoe het werkt, en hoe je er mee aan de slag gaat.

Relatietherapie: Hulp bij relatieproblemen

Relatietherapie is een vorm van therapie die zich richt op het verbeteren van de relatie tussen twee mensen. Het is een proces waarbij een relatietherapeut jou als koppel helpt om je communicatie te verbeteren, conflicten op te lossen, en hun relatiedoelen te bereiken.

Relatietherapie kan worden gegeven door verschillende soorten professionals, zoals psychologen, relatietherapeuten, en counselors.

Hoe werkt relatietherapie?

Relatietherapie werkt doordat het jou helpt om je relatie op een gezonde manier te bekijken. De relatietherapeut helpt je als koppel om je communicatie te verbeteren, conflicten op te lossen, en je relatiedoelen te bereiken.

Relatietherapie kan op verschillende manieren worden gegeven. De meest voorkomende vorm van relatietherapie is individuele therapie, waarbij de koppels apart met de relatietherapeut praten. Een andere vorm van relatietherapie is parentherapie, waarbij de koppels samen met de therapeut praten.

Wij gebruiken voor jouw relatietherapie een mengvorm van beide vormen.

Wanneer is relatietherapie nodig?

Relatietherapie werkt wanneer je als koppel problemen ervaart in je relatie. Deze problemen kunnen variëren van kleine irritaties tot ernstige problemen, zoals ontrouw of misbruik.

Relatietherapie kan ook nodig zijn wanneer je als koppel een belangrijke levensverandering doormaakt, zoals het krijgen van kinderen of het pensioen, maar ook bij een Burn-out of het verliezen van je werk.

Relatietherapie is een zeer effectieve manier om je relatieproblemen op te lossen. Als je problemen hebt in je relatie, is het belangrijk om professionele hulp te zoeken.

Hoe werkt Relatietherapie in Genk?

Wanneer je kiest voor Relatietherapie in Genk bij ons, starten we met een gezamenlijk gesprek met jullie beiden. Na dit gezamenlijke gesprek volgt een individueel gesprek voor elk van jullie. Tijdens deze individuele sessies ontvangen jullie een handig werkboek met verhelderende vragen en opdrachten.

Daarna zetten we gezamenlijk de gesprekken voort, waarbij we gebruik maken van het werkboek. Dit zorgt voor een overvloed aan gespreksstof en helpt bij het verhelderen van situaties. Dit geeft de mogelijkheid om jullie relatie vanuit een ander perspectief te zien en concrete afspraken te maken.

Als jullie graag meer willen over relatietherapie in Genk, vul dan hieronder het invulformulier in en boek zo je eerste afspraak.

hier ga je aan werken

Leer 7 nieuwe vaardigheden!

1. Verbeter je communicatievaardigheid

2. Leer omgaan met conflicten en los ze op

3. Vergroot je intimiteit met je partner

4. Leer je eigen grenzen aangeven

5. Leer omgaan met jullie individuele veranderingen

6. Boost je zelfvertrouwen

7. Verhoog je zelfbewustzijn

Leer 7 nieuwe
vaardigheden!

1. Verbeter je communicatievaardigheid

2. Leer omgaan met conflicten en los ze op

3. Vergroot je intimiteit met je partner

4. Leer je eigen grenzen aangeven

5. Leer omgaan met jullie individuele veranderingen

6. Boost je zelfvertrouwen

7. Verhoog je zelfbewustzijn

4 waardevolle avonden!

4 waardevolle
avonden!

mei

16

2023

dag 1

20:00
22:00

mei

22

2023

dag 2

20:00
22:00

mei

31

2023

dag 3

20:00
22:00

juni

6

2023

dag 4

20:00
22:00

Workshop: telkens van 20 tot 22 uur

Locatie: Kohesi in Portavida te Genk

Prijs: slechts €20voor de 4 avonden!

Maak hier
je afspraak

Maak hier
je afspraak

    ]